Use the discount code LEHMUS-58, orders over 58 euros will be shipped without shipping fee to the nearest pick-up point! (In the Finnish region, cannot be combined with other discount codes)

Lehmus Roastery

Lehmus Roastery kasvaa ja ostaa Satamatie 6:n kahvila-tehtaanmyymälän liiketoiminnan

Lehmus Roastery kasvaa ja ostaa Satamatie 6:n kahvila-tehtaanmyymälän liiketoiminnan

Lehmus Roastery on nyt kahvipaahtimon lisäksi myös kahvila-tehtaanmyymälä ja tapahtumakeidas.

Lappeenrantalainen kahvipaahtimo Lehmus Roastery kasvaa liiketoimintakaupalla. Tiistaina 13. maaliskuuta tehdyllä liiketoimintakaupalla Lehmus Roastery Oy ostaa Mulaihoo Ay:lta Satamatie 6:n kahvilaliiketoiminnan.

Samalla Lehmus Roasteryn hallintaan siirtyvät siis tilan tehtaanmyymälät, pop up -kaupat sekä tapahtumatoiminta.

Kiitellyn Satamatie 6 -kahvilan perustaja Rebecca Lehtomäki jatkaa kahvilan ravintolapäällikkönä myös kaupan jälkeen, samoin muu henkilökunta siirtyy Lehmus Roasteryn palvelukseen.

 

Luvassa lisää hyviä asioita kaikille

Vuonna 2016 perustettu Lehmus Roastery ja Kafe Silmun perijä Satamatie 6 ovat tehneet yhteistyötä tilan avautumisesta yleisölle eli kesästä 2017 lähtien.

Nyt yhteistyö jatkuu yhden yhtiön alla, kertoo Lehmus Roasteryn toimitusjohtaja ja taiteellinen johtaja Samu Koskinen.
Haluamme luoda tähän kauniiseen tilaan isomman ja laajemmin palvelevan kokonaisuus. Anniskeluoikeuksien hakeminen on myös otettu työlistalle. Pientä remonttiakin on suunnitelmissa,” Koskinen kertoo.

Satamatie 6:n perustaja Rebecca Lehtomäki kertoo, että kaupat tehtiin sopivaan ajankohtaan.
“Yhdessä on kivempi tehdä. Nyt pääsemme toteuttamaan aiempaa isompia asioita monella tasolla ja tällä porukalla se onnistuu nopeammin.”

Satamatie 6:n tapahtumien järjestämisestä ottaa ohjat Lehmus Roasteryn markkinointijohtaja ja kokenut tapahtumatuottaja Arttu Muukkonen.
“Tarkoituksena on tuoda lisää elämyksiä tänne Satamatien urbaaniin ympäristöön, varsinkin kun kesäkin on jo ihan ovella”, Muukkonen sanoo.


Pop up -liikkeitä Satamatie 6:ssa.

Lehmus Roasteryn tehtaanmyymälä ja Hito hyvän ostoskeskus Satamatiellä.

 

---
Lehmus Roastery on lappeenrantalainen kahvipaahtimo, joka voitti vuonna 2017 Suomen parhaan paahtimon äänestyksen Helsinki Coffee Festivaleilla.

Tutustu tarkemmin www.lehmusroastery.com ja www.satamatie6.com.