Use the discount code LEHMUS-58, orders over 58 euros will be shipped without shipping fee to the nearest pick-up point! (In the Finnish region, cannot be combined with other discount codes)

Lehmus Roastery

Tervetuloa Satamatielle!

Lappeenrannan linnoitusniemen kärjestä, yli 100-vuotiaasta makasiinirakennuksesta löydät Suomen parhaan kahvilan, Satamatie 6:n sekä Suomen parhaan paahtimon, Lehmus Roasteryn. Tervetuloa!


Aukioloajat:

Ma Suljettu
Ti-Pe 11-20
La-Su 10-18

Satamatie 6
FIN-53900
Lappeenranta

p. 040 837 2846

Satamatie 6 on kahvin- ja teenystävän rento ja kodikas olohuone ja Suomen paras kahvila 2018- ja 2020-tittelien voittaja (Helsinki Coffee Festival). Maistuisiko kupillinen samoissa tiloissa paahdettua, vastajauhettua kahvia? Tai ehkä jotain laadukkaasta teevalikoimastamme? Hemmottelemme sinua myös herkullisilla ja terveellisillä raakakakuilla, täytetyillä croissanteilla ja erilaisilla makeilla herkuilla.

Tilojamme voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin tavallisten aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota yhteyttä sähköpostitse:
maiju (at) lehmusroastery.com

Tai yhteydenottolomakkeella Yhteystiedot -välilehdeltä.

Satamatien herkkuvalikoima koostuu itse tehdyistä raakakakuista, brownieista ja vaihtelevista kakuista sekä croissanteista, granolakipoista ja grillattavista leivistä. Valmistamme valtaosan tuotteista itse, lisäksi teemme yhteistyötä paikallisleipomo Rikkilän leivän kanssa.

Alta löydät suosituimmat herkkumme!

Satamatien kuuluisat raakakakut - maut vaihtelevat. Kausimakuina ovat muun muassa snickers, mustikka-valkosuklaa ja lime-minttu. (G, VE. Sisältää pähkinää.)

Suussa sulava täyteläisen runsas brownie-leivos.

Croissant ja manteli vaniljakreemillä, eli ihana mantelicroissant. (Vähälaktoosinen.)

Satamatien kuuluisa muhkean pehmeä banaanikakku. (V)

Täytetty croissant joko fetalla tai cheddarilla. Myös vegaaninen versio löytyy.

Satamatien ihanat granolakupit: chiatuorepuuroa, päivän smoothie ja laktoositon jogurtti tai kasvipohjainen kaurajogurtti sekä talon oma granola.