Alennuskoodilla LEHMUS-58 yli 58 euron tilaukset postikuluitta lähimpään noutopisteeseen! (koskee lähetyksiä Suomen alueella, ei voida yhdistää muihin alennuskoodeihin)

Lehmus Roastery

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta pääset kätevästi etsimään vastausta askarruttavaan kysymykseen! Voit olla yhteydessä myös sähköpostiimme hello@lehmusroastery.com, mikäli ratkaisua ei löydy koonnistamme.

Tilaaminen & Tilauksen sisältö

Tilausvaiheessa syötä sähköpostiosoitteeseen omasi, jolloin toimitamme tilausta koskevat vahvistukset suoraan sinulle. Vastaanottajalle ei lähde tällöin tietoa tilatuista tuotteista.

Toimitusosoitteeseen syötetään vastaanottajan tiedot puhelinnumeroineen (tämä on tärkeä olla oikein, sillä tuohon Posti toimittaa saapumisilmoituksen!).

Maksun valinnassa pääset syöttämään omat tietosi laskutuskenttään. Kun maksu on suoritettu, tilauksesta tulee vielä vahvistus sähköpostiisi.

Jos haluat, että jätämme lähetyslistan maksutietoineen pois lähetyksestä, ilmoitathan tästä meille Lisätietoja -kenttään ostoskorin yhteydessä.

Onnistuu! Kerro meille haluamasi viesti Lisätietoja -kenttään, niin me toimitamme viestin kirjoitettuna postikorttiin vastaanottajalle.

Jos tilausta ei ole vielä luovutettu päädyssämme Postin kyytiin, voidaan verkkokauppatilauksen sisältöä vielä muokata. Ole yhteydessä verkkokaupan sähköpostiin hello@lehmusroastery.com, niin korjataan asia!

Toimitus

Pääsääntöisesti toimitamme maanantaina kello 08.00 - torstaina kello 08.00 välillä tehdyt verkkokauppatilaukset saman viikon lopulla, mutta aivan viimeistään seuraavan viikon alussa. Torstain kello 08.00 jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavan viikon alussa, mutta viimeistään puolessa välissä viikkoa.

Poikkeuksena ennakkotilaustuotteet, joiden tuotesivuilla mainitsemme toimitusajankohdan erikseen.

Kuukausitilauspalvelun kestotilauksen ensimmäinen toimitus lähtee meiltä matkaan seuraavan tilaustenkeräilyn yhteydessä. Seuraavan kestotilauksen toimitus -ja veloitusajankohtaa pystyt seuraamaan asiakastililtäsi.

Ilmoita asiasta meille pikimmiten, niin saamme paketin mahdollisimman pian uudelleen matkaan. Huomioithan, että noutamatta jättäminen ei tarkoita palautusta. Noutamattoman lähetyksen uudelleenlähetyksestä veloitamme 9,90 euron kulut, jotka pääset maksamaan erikseen toimittamamme linkin kautta.

Ole yhteydessä meihin, niin viemme asiaa eteenpäin. Meillä on hyvin tiedossa paketin tuntomerkit, joten lähettäjänä meidän on hyvä olla Postiin yhteydessä tilaustasi koskien

Kahviautomaatti -kuukausitilauspalvelu

Kuukausitilauspalvelu on toistaiseksi voimassa oleva tilaus, joka veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi tilauksen uusiutuessa. Eli määräaikaista vaihtoehtoa tälle ei ole valittavissa. Tilauksen voi kuitenkin pitää haluamansa ajan aktiivisena ja peruuttaa haluttaessa.

Tämä onnistuu tilaamalla useamman palvelun kerralla, nostamalla tuotteiden kappalemäärää kassalla. Esimerkiksi jos tilaat 2kpl kestotilausta kerralla, toimitamme sinulle toimituksen tuplaten, eli yhteensä 880g kahvia per kuukausi!

Jos tilaat kerralla useamman kuukausitilauspalvelun, tämä toimitetaan jatkossa sinulle pakettina lähimpään postin pisteeseen. Jos haluat useamman kuukausitilauslähetyksen kuukausittain kotiin toimitettuna, tee kuukausitilaukset erillisinä tilauksina verkkokaupassamme.

Voit aktivoida jo peruutetun tilauksen asiakastilisi kautta:
Hallitse kuukausitilauksia --> Ei-aktiiviset --> Aktivoi uudelleen

Tai olemalla yhteydessä verkkokauppamme sähköpostiin:
hello@lehmusroastery.com

Tällöin emme toimita jo aiemmin lähettämäämme aloituskahviparia, ja pääset suoraan toimitussykliimme jälleen mukaan! Maksu veloitetaan seuraavana tilauksenkäsittelypäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä myös kokonaan uuden tilauksen Kahviautomaatista, jolloin toimitamme myös aloituskahvit tuttuun tapaan.

 

Voit aktivoida jo peruutetun tilauksen asiakastilisi kautta:
Kestotilaukset --> Kestotilaukset jotka eivät ole aktiivisia (valitse tilaus)-->Käynnistä kestotilaus uudestaan.

Tällöin emme toimita jo aiemmin lähettämäämme aloituskahvipakkausta, ja pääset suoraan toimitussykliimme jälleen mukaan! Maksu veloitetaan seuraavana tilauksenkäsittelypäivänä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä myös kokonaan uuden tilauksen Kahviautomaatista, jolloin toimitamme myös aloituskahvit tuttuun tapaan.