Use the discount code LEHMUS-58, orders over 58 euros will be shipped without shipping fee to the nearest pick-up point! (In the Finnish region, cannot be combined with other discount codes)

Lehmus Roastery

Kettu-kahveille sävellettiin oma hymni – katso ja kuuntele musiikkivideo, esittäjänä Lappeenrannan Teekkarilaulajat

Kettu-kahveille sävellettiin oma hymni – katso ja kuuntele musiikkivideo, esittäjänä Lappeenrannan Teekkarilaulajat

Lehmus Roasteryn suositut Kettu-kahvit ovat jälleen saapuneet kauppojen valikoimiin. Juhlistaaksemme tätä jo perinteistä loppuvuoden huippuhetkeä olemme saaneet Ketuilla oman sävellyksen, eikä paremmasta väliä!

Hymni Kettu-kahveille on aitolappeenrantalainen kokonaistaideteos. Sen on tilannut Lehmus Roastery, sen on säveltänyt, sanoittanut ja kuorolla sovittanut lappeenrantalainen musiikin monitaituri Seppo Äikäs. (Lue Äikkään haastattelu täältä.)

Laulun esittää kettupuvuissa ja teekkarilakeissaan Lappeenrannan teekkarilaulajat. Musiikkivideon on kuvannut, ohjannut ja editoinut lappeenrantalainen Lauri Aapro ja kuvauspaikkoina toimivat lappeenrannan tunnetuimmat maamerkit kuten Marian aukio ja linnoituksen vallit.

"Lappeenrannassa toivotaan, että paikalliset yritykset ja yliopisto tekisivät runsaasti yhteistyötä. Tässä on meidän panos tähän keskusteluun. Mukana ollaan pelastamassa maailmaa, sävel ja kahvipapu kerrallaan," Lehmus Roasteryn toimitusjohtaja Arttu Muukkonen kuvailee.

 

Katso Hymni Kettu-kahville -musiikkivideo:Kuvia kulissien takaa kuvausten keskeltä

Lappeenrantalainen valokuvaaja Nelli Rugojeva dokumentoi eräänä syksyisenä perjantaina järjestettyjen kuvausten tunnelmia Marian aukiolla:

 

Kettuasut olivat mukavan lämpimiä hieman viileässä syyssäässä. Myös teekkarilakit asettuivat hyvin ketunpäiden päälle.

Teekkarilaulajien kuuden hengen tehotiimi keräsi katsojia keskellä kaupunkia. Kuoron taustan muodosti 1790-luvulla rakennettu Marian kirkko. Keskikettuna kuoronjohtaja Seppo Äikäs. 

Ohjaaja ja maestro Lauri Aapro sekä kakkoskamerahahmo Arttu Muukkonen kuvaushommissa.

Seppo Äikäs pitämässä kuoron tahtia yllä.


Laulun lopuksi tallennettiin vielä erilaisissa kohteissa viipottavia kettuja mahdollista jatkokäyttöä varten. Tässä ketut kirkkopuistossa tauolla.

 

Lataa tästä laulun sanat ja sävel ja laula Kettu-hymniä itse!

Kun maistelet Kettu-kahvia, on myös sinun mahdollista laulaa hymniä Ketuille! Lataa tästä kuvan muodossa laulun sanat ja nuotit, niin voit toimia itse oman elämän kettuna!

 

Kolme Kettu-kahvia saapuvat Fazenda I.P. -tilalta ja ovat saatavilla ympäri Suomen

Kettu-kahvit saapuvat kolmessa muodossa: valikoimista löytyy keskipaahtoinen Kettu-kahvi, Tumma kettu sekä mausteinen Kettu-kahvi, jonka aromit syntyvät aidosta kardemummasta ja ceyloninkanelista.

Kahvit saapuvat perinteiseen tapaan Fazenda I.P. -tilalta Pedralvan maakunnasta Etelä-Minasista. Kahvit ovat lajikkeeltaan korkealaatuista Yellow Bourbon Arabicaa ja kahvit ova tunnistettavissa pähkinäisestä ja suklaisesta maustaan, joiden lisäksi kahveissa on miellyttävä hedelmäisen raikas jälkimaku. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja huomattavan pehmeä. 

Tumma kettu vie aromit tummapaahtoisuutensa ansiosta tummaan suklaaseen, ja Mauste-kettu taas tuntuu siltä kuin joisi tuoretta pullaa, sillä niin maukas on kardemumman ja kanelin tuoma makuvivahde kahvissa!

Kettu-kahveja on saatavilla ympäri Suomen ruokakaupoissa ja myymälöissä. Jos lähikaupastasi ei vielä löydy näitä kahveja, vinkkaa kauppiaalle tai myymäläpäällikölle Kettu-kahveista, niin eiköhän tavara liikahda Lappeenrannasta myös lähikaupan hyllyyn!

Voit tilata kahveja verkkokaupastamme talvikauden ajan.