Alennuskoodilla LEHMUS-58 yli 58 euron tilaukset postikuluitta lähimpään noutopisteeseen! (koskee lähetyksiä Suomen alueella, ei voida yhdistää muihin alennuskoodeihin)

Lehmus Roastery

Tietoa Lehmus Roasterysta

Paahtopaikka: Lappeenranta, idän Monaco. Suomen paras paahtimo 2017, 2018 ja 2020.

Lappeenrannasta on yhtä pitkä matka Helsinkiin ja Pietariin. Idän ja lännen kohtaamispisteessä syntyvät laadukkaat, hauskat ja kauniit pienpaahtimotuotteet.

Lehmus Roastery on lappeenrantalainen pienpaahtimo. Olemme paahtaneet kahvia Saimaan rannalla vanhassa makasiinirakennuksessa vuodesta 2016 asti. Vannomme lesoilun nimiin, sillä lesoilu on paahtimon perustajien lapsuudesta tuttu käsite pyörällä keulimisille, Myllysaaren uimalaitoksen vitosesta pommilla hyppäämiselle ja muille teoille, jotka ovat ylimitoitettuja mutta silti onnistuvat joko tuurilla tai taidolla.

Kahdeksan paahtoamme ja vaihtelevat valikoimat palvelevat erityisesti tavallisia kahvinjuojia mutta myös tarkkoja hifistelijöitä vaaleasta paahdosta tummimpaan espressoon asti.

Tervetuloa myös käymään meillä osoitteessa Satamatie 6! Täältä löydät paitsi paahtimomme ja näet paahtimen päivittäisessä käytössä, mutta myös Suomen parhaaksi kahvilaksi kahdesti valitun Satamatie 6 -kahvilamme, erinomaisen kahvikaupan ja paikallisia huipputuotteita tarjoilevan myymälän terasseineen kaikkineen. Nähdään idässä!

Tutustu myös vastuullisuussivustoomme ja -toimiimme.

 

 

Lehmus Roastery Oy:

Lesompaa kahvia Lappeenrannasta

Suomen paras paahtimo 2017, 2018 ja 2020

Satamatie 6 Suomen paras kahvila 2018 ja 2020

Paahdamme vain erikoiskahviluokituksen saavuttanutta korkealaatuista ja vastuullisesti viljeltyä kahvia.