Alennuskoodilla LEHMUS-58 yli 58 euron tilaukset postikuluitta lähimpään noutopisteeseen! (koskee lähetyksiä Suomen alueella, ei voida yhdistää muihin alennuskoodeihin)

Lehmus Roastery

Kahvi omalla etiketillä - Suomen palkituimmalta paahtimolta

  

Lehmus Roasteryn valikoimissa on saatavilla kahvi omalla etiketillä

Vastuullisesti viljelty, taidolla paahdettu ja vetoavasti brändätty kahvi on lesoin mahdollinen yrityslahja. Se on arvokas, vastuullinen, kaunis, maistuu hyvältä ja se on aidosti hyödyllinen tuote, jota lähes jokainen suomalainen kuluttaa. Niin, teetäkin meiltä toki saa!

Ylipäänsä Suomen parhaalta paahtimolta (2017, 2018 ja 2020 Helsinki Coffee Festival) tilattu kahvi on myös arvokkuutta osoittava lahja, jollaista ei muualta saa. 

Räätälöimme paahtoja myös kahviloille ja ravintoloille. 

 

Miten homma etenee?

Ota yhteyttä palvelutiimiimme osoitteessa tilaukset@lehmusroastery.com. Me autamme siitä eteenpäin.

Voit toki jo fiilistellä etukäteen ja miettiä seuraavia asioita:

- Haluatko keskipaahtoista vai tummaa kahvia? Oma etiketti -kahviin olemme valikoineet valmiiksi brasilialaisen pienviljelijäyhteisön kahvin, jonka pähkinäinen ja suklainen täyteläinen maku sopii suomalaiselle kahvinnautiskelijalle erinomaisesti.

- Pakataanko kahvi tyylikkääseen ruskeaan vai viileään mattamustaan pakettiin?

 

Etiketti ja sen taitto-ohje

Tyylikäs etiketti houkuttelee postaamaan kuvia sosiaaliseen mediaan sekä tekee tuotteesta ylipäänsä haluttavan. Siihen kannattaa siis hieman panostaa aikaa ja vaivaa.

- Millaisen etiketin haluaisit kahvillesi?

- Me asemoimme aloitushintaan pienen alle vartin taittotyön, mutta laajempi visuaalinen ilme luodaan tuntilaskutuksena. Voimme suositella graafikkoa.

- Jos suunnittelet etiketin itse, niin tärkein tieto on etuetiketin koko: 99x139 mm plus 3 mm:n leikkuuvarat. Voit ladata suunnittelijalle valmiit taittopohjat Adobe Illustrator -muodossa:

Taitto-ohjeet ja -pohjat

Keskipaahto PDF-ohje  | Adobe Illustrator (.ai)  Adobe InDesign (.idml)

Tumma paahto:  PDF-ohje   Adobe Illustrator (.ai)  Adobe InDesign (.idml)


Toimitusaika
 

Lähtökohtaisesti kannattaa varata kaksi viikkoa, mutta jos tiukka paikka niin tiedustele aikatauluja, pystymme joskus myös ihmeisiin!


Hinnoittelu

Hinnoittelu on alkaen 7,70 €/pkt (+ alv 14%) sekä aloituskustannus 200€ (+ alv 24)

Minimitilausmäärä on 20 kilon paahto eli 90 kpl 220g pakettia.

 

Oman etiketin lisäksi täysin räätälöity kahvi?

Tällä hetkellä valmistamme uniikkeja kahvipaahtoja, kun vuositilausmäärä kasvaa yli tuhannen kilon. Ota yhteyttä niin ryhdytään hommiin!