Alennuskoodilla LEHMUS-58 yli 58 euron tilaukset postikuluitta lähimpään noutopisteeseen! (koskee lähetyksiä Suomen alueella, ei voida yhdistää muihin alennuskoodeihin)

Lehmus Roastery

Kahvilat, ravintolat ja hotellit

Lehmus Roasteryn paahtimolla paahdetaan kahvia joka päivä. Pääpaahtaja Jussi Tyrisevä työn äärellä.

 

Haluatko tarjota asiakkaillesi Suomen parhaan paahtimon kahveja laadukkailla kahvinkeittimillä ja espressokoneilla valmistettuna?

No sehän onnistuu!

Laadukas kahvi on vetovoimatekijä

 

Kahvila: Kahvila Luovuus. Uniikki paahto sekä muut kahvit ja teet Lehmus Roasterylta.

Meidän mielestämme jokaisessa kahvilassa pitäisi itsestään selvästi olla tarjolla hyvää kahvia. Meidän kahvimme ovat sellaisia. Niistä myös asiakkaat pitävät.

Paahtimon rooli kahvilan kanssa tehtävässä yhteistyössä on paahtaa niin hyvää kahvia, että kahvilan asiakas saapuu nauttimaan sitä uudelleen ja uudelleen – ja lopulta tuo ystävänsäkin nauttimaan tästä makuelämyksestä! Ja kun heidänkin ystävänsä saapuvat nauttimaan kahvista, on resepti valmis!

Kun kahviin yhdistetään ihana tunnelma, hyvä asiakaspalvelu ja muut maistuvat tuotteet, on menestyskonsepti kasassa. Olemme mielellämme mukana tällaisissa projekteissa!

Ravintoloihin ravintolatason kahvit – todellakin!

Myös ravintoloiden on järkevää valita taidokkaasti valmistettujen ruoka-annosten seuraksi erinomainen kahvi. Meiltä löytyy ratkaisu niin lounaspuolelle kuin illallisen huipennukseksi. 

Valikoimistamme löydät erinomaiset vaihtoehdot tummaksi ja vaaleaksi suodatinkahviksi ja huippuhyvät espressot. Lisäksi tarjoamme Limited- ja Ylähyllyn valikoima -kahveja piristämään arkea hyvin erityisillä makuelämyksillä.


Hotelliaamiaisen kruunu voisi olla myös hyvä kahvi

Hotellissa yöpyminen on elämys ja nautinto, jonka täydentää kaikessa rauhassa syötävä aamiainen. Aamiaisen kanssa nautittava kahvi voi huipentaa koko vierailun. Hyvän kahvin maku suussa on mukava kirjautua ulos kohti päivän seikkailuja. Jos haluat hotelliisi laadukkaat kahvit ja käyttöä kestävät laitteet, ole yhteyksissä!


Kahvit ja kahvilaitteet

Lehmus Roasteryn valikoimista tarjoamme laadukkaat ja vaihtelevat kahvit: kaupunginosa-kahviemme joukosta löydät varmat tummat myyntihitit sekä marjaiset ja hedelmäiset vaaleat paahdot. Vaihtelun vuoksi erityisiin hetkiin maistuvat myös Limited-sarjan tai Ylähyllyn valikoiman pieneräkahvit.

Meidän kauttamme saat myös tarvittavat espressolaitteet, suodatinkeittimet ja automaatit ja myllyt. Bunnin, Moccamasterin, Faeman ja Mazzerin laitteilla toimintavarmuus ja laatu yhdistyvät laadukkaaseen kahviin täydellisesti.

Kahvila: Roasberg Mikonkatu & Tripla, Helsinki.

 


Kahvila: Satamatie 6, Lehmus Roasteryn oma konseptikahvila. Kahvila on äänestetty Suomen parhaaksi kahvilaksi vuosina 2018 ja 2020.
 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!