Lehmus Roastery

Rekisteriseloste

1. REKISTERINPITÄJÄ

Lehmus Roastery Ky
Satamatie 6

53900 Lappeenranta
Puh. 050 4139 629
www.lehmusroastery.fi

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ JA YHTEYSHENKILÖ

Markkinointijohtaja Arttu Muukkonen

3. REKISTERIN NIMI

Lehmusroasteryn asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu useammasta alarekisteristä.

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS / REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterinpitäjä käsittelee yhteystietoja seuraavasti:

Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1, 2, 5 ja 6 kohtaan. Sivuston tekninen hallinnointi on ulkoistettu alihankkijalle, joka suorittaa teknisen ylläpidon. Alihankkijamme on vaitiolovelvollinen henkilötietojen osalta.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: sukunimi, etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka ja muut asiakaskohtaiset tiedot. Mahdolliset sähköisen suoramarkkinoinnin luvat. Verkkopalveluissa verkkotunnukset luoneilla asiakkailla käyttäjätunnus ja salasana.

Asiakkaan tilausten käsittelyssä ja toimittamisessa tarvittavat tiedot: asiakkaan ilmoittama puhelinnumero.

Tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

Rekisteröidyn nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, asiakkaan kiinnostuksen kohteet.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään (henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1 kohta).

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun

Sähköiseen suoramarkkinointiin, kuten sähköposti ja tekstiviestit, pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Lehmus Roastery Ky voi luovuttaa Asiakkaan tietoja tietoja Lehmus Roastery Ky:n konsernin tytär- ja osakkuusyrityksille suoramarkkinointitarkoituksiin. Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tietokantaan tallennettujen tietojen tiedostot ovat suojattu (rekisterin käyttöoikeuden periaatteet ja käytön valvonta sekä laitteiden fyysinen suojaus). Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä Lehmus Roastery Ky:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot sijaitsevat alihankkijamme suljetussa verkossa, joka on suojattu teknisesti palomuurilla. Asiakkaat voivat halutessaan tarkistaa, mitä tietoa hänestä on henkilörekisteriin talletettu, kieltää tietojen käytön tai vaatia tietoja poistettavaksi tai korjattaviksi lähettämällä asiaa koskevan viestin Lehmus Roastery Ky:lle. Pyydämme ystävällisesti kertomaan kaikissa viesteissä yhteystiedot.

Tilaa uutiskirjeemme